EmailTwitterFacebookLinkedIn


Vivere VvE Beheer is opgericht door Trudi Schouten. Ze heeft met haar eigen administratiekantoor jarenlang ervaring opgedaan bij profit en nonprofit bedrijven, waaronder een woningcorporatie. Ze was tevens mede-oprichter van Coöp. De VvE Beheerders, maar heeft enkele jaren geleden besloten om Vivere VvE Beheer op te richten en weer zelfstandig te gaan werken en terug te gaan naar de basis:

'Een andere kijk op VvE beheer!'

Dat bleek een verstandige keuze. Vivere VvE Beheer is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste beheerders in de regio Rivierenland. Trudi in het bezit van het diploma Professioneel VvE Beheerder, opleiding van Vastgoed Business School en gecertificeerd en geregistreerd VvE Beheerder in het register Stichting VVErtimago. Kernwoorden: persoonlijk, enthousiast, dienstverlenend.


Wij zijn blij met de komst van Marjan van Geffen. Per 1 oktober jl. is zij bij Vivere VvE Beheer begonnen als financieel administratieve kracht en gaat voor alle VvE's de debiteuren- en crediteurenadministratie verzorgen. Marjan is klantgericht en een echte 'dienstverlener'.

 Jolanda Groeneveld is office manager bij Vivere VvE Beheer. Zij zorgt dat alles op kantoor goed geregeld is en is verantwoordelijk voor o.a. de mutaties. Jolanda is een duizendpoot die graag creatief bezig is. Ze verzorgt ook de nieuwsbrieven voor de VvE's.

Jolanda heeft een brede achtergrond, ruime werkervaring bij commerciële bedrijven en locale overheden.
 Arie Zwijnenburg, verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en het verzekeringspakket van de VvE's. Door een duidelijke functiescheiding kunnen wij de 
 VvE's optimale kwaliteit bieden.   

Jeannette van Wilgen, controller. Is vanaf de start van Vivere VvE Beheer bij ons betrokken. Ze heeft ruime ervaring opgedaan bij o.a. accountantskantoor en grote bedrijven met meerdere BV's.