EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Vivere VvE Beheer is opgericht door Trudi Schouten. Ze heeft met haar eigen administratiekantoor jarenlang ervaring opgedaan bij profit en nonprofit bedrijven, waaronder een woningcorporatie. Ze was tevens mede-oprichter van Coöp. De VvE Beheerders, maar heeft enkele jaren geleden besloten om Vivere VvE Beheer op te richten en weer zelfstandig te gaan werken en terug te gaan naar de basis:

'Een andere kijk op VvE beheer!'

Dat bleek een verstandige keuze. Vivere VvE Beheer is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste beheerders in de regio Rivierenland. Trudi in het bezit van het diploma Professioneel VvE Beheerder, opleiding van Vastgoed Business School en gecertificeerd en geregistreerd VvE Beheerder in het register Stichting VVErtimago. 

"Kwaliteit van vandaag is het succes van morgen"


 

 

Bij jij op zoek naar een baan waar geen enkele dag hetzelfde is?
Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer! (m/v)

Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze klanten en alle bijbehorende administratieve werkzaamheden, debiteurenbeheer, mutaties doorvoeren, reparatieverzoeken uitzetten, plannen vergaderingen etc. 

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en ben je klantgericht en collegiaal? Stuur een korte motivatie en CV naar info@vivere-vvebeheer.nl

 


 

 Arie Zwijnenburg, verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en het verzekeringspakket van de VvE's. Door een duidelijke functiescheiding kunnen wij de 
 VvE's optimale kwaliteit bieden.   

 

 

 


Jeannette van Wilgen, controller. Is vanaf de start van Vivere VvE Beheer bij ons betrokken. Ze heeft ruime ervaring opgedaan bij o.a. accountantskantoor en grote bedrijven met meerdere BV's.

 

 

 

Stage lopen bij Vivere VvE Beheer

Vivere VvE Beheer is door Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB) gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

Ben je op zoek naar een stage in de omgeving van Gorinchem en volg je de opleiding MBO4 Bedrijfsadministratie, stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar:

info@vivere-vvebeheer.nl