VvE Beheerders vallen onder de Wet op het Financieel Toezicht (Wft)

Tot 1 januari 2013 konden VvE beheerders, ongeacht het al dan niet hebben van een vergunning, bemiddelen in verzekeringen voor VvE’s onder hun beheer. Hieronder valt bijvoorbeeld het aanvragen van verzekeringsoffertes. Echter, ook het aanmelden van schadegevallen bij uw opstalverzekering door de VvE beheerder wordt al gezien als bemiddeling. Om u als VvE beheerder beter van dienst te zijn m.b.t. het indienen, snel afhandelen met de verzekeraar van schadegevallen en opvragen van offertes, hebben wij ervoor gekozen te gaan werken onder de vergunning van een onafhankelijke partij in verzekeringen.

AFM Vergunning
Vivere VvE Beheer is aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als aangesloten instelling onder de collectieve vergunning van Rivez Assurantien & Risicobeheer met vergunningsnummer 12004748. Dit is een onafhankelijke partij in verzekeringen. Door te gaan werken als een aangesloten instelling, vallende onder de vergunning van de AFM, mogen wij voor onze klanten schades afhandelen en adviseren met betrekking tot verzekeringen.

Register AFM
Klik hier voor de link naar het register van de AFM.

Vragen
Heeft u vragen over deze dienstverlening, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via 0183 – 50 59 46 of mail naar info@vivere-vvebeheer.nl

Vivere VvE Beheer – Dienstenwijzer

Vivere VvE Beheer – PE Punten 2021